Mobis d.o.o. Mostar joomla templates

Pomoć korisnicima (Support system)

E-mail Ispis PDF


Kada je Pantheon u pitanju naša firma ima poseban tim za brigu o korisnicima putem telefonskih linija-helpdesk. Isto tako imamo poslovni consalting iz finansija i marketinga. Posebna odlika poslovnog IS-ma Pantheon je briga za korisnika. Postoje četiri nivoa podrške u sistemu, a to su:

1. Help (dio programa)

2. Helpdesk (podrška telefonom) 036 555 581

3. Podrška na daljinu (putem interneta)

4. Dolazak na lice mjesta

Help - je prvi nivo podrške, koji bi se trebao najviše koristiti. Pantheon sadrži preko 20000 stranica uputstava o korištenju programa na našem jeziku, korisnik može da se interaktivno kreće kroz sadržaj i sazna sve potrebne informacije o upotrebi programa

Helpdesk predstavlja drugi nivo podrške koji se ostvaruje putem telefonske linije, tj. korisnik poziva suportera i usmenim putem dolazi do odgovora na postojeći problem.

Podrška na daljinu je treći nivo podrške i sastoji se u tome da se suport pruža preko interneta i to tako da se suporter direktno loguje na korisnikov računar i rješava problem, pri čemu korisnik ima uvid u sve što suporter radi.

Dolazak na lice mjesta je četvrti nivo podrške i kao što mu ime kaže sastoji se u tome da suporter dolazi u poslovne prostorije korisnika i na licu mjesta rješava nastale probleme.

Osoblje koje radi sa PantheonTM-om mora biti odgovarajuće osposobljeno da bi odgovorilo na zahtjeve korisnika. Redovno se vrše kontrole znanja naših uposlenika, a kompanija Datalab kvartalno vrši istraživanje o zadovoljstvu krajnjih korisnika pruženim uslugama od strane suportera.

Molimo da formu tehnička podrška za Pantheon ispunite detaljno da bismo Vam mogli adekvatno pomoći:

 1. Ime(*)
  Molimo unesite Vase ime.
 2. Prezime(*)
  Molimo unesite Vase prezime.
 3. Naziv Preduzeća(*)
  Molimo unesite naziv preduzeća.
 4. Mjesto(*)
  Molimo unesite naziv mjesta.
 5. Adresa(*)
  Molimo unesite adresu.
 6. Poštanski broj
  Molimo unesite postanski broj.
 7. Telefon
  Molimo unesite broj telefona.
 8. E-mail (*)
  Neispravna adresa.
 9. Naslov
  Molimo unesite naslov
 10. Opis problema(*)
  Molimo unesite tekst poruke
 11.   
 12. Polja označena sa (*) su obavezna